Tel: +90 0216 576 64 10

  

DUYURU & HABERLER

"Paris'te Batımat Fuarı'na Türkiye'den 60 Firma Katıldı"

  • 13 Kasım 2015 Cuma

Dünya yapı fuarları arasında önemli bir yeri olan ve Paris Nord Villepinte fuar alanında düzenlenen BATİMAT Fuarı'na İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Milli katılım gerçekleştirdi. Türkiye'den 60 firma katıldı.

İMMİB çatısı altında16 firma milli katılım gerçekleştirdi. İki yılda bir yapılan fuara dört yıldır milli katılım gerçekleştiriyor. İMMİB altında altı tane ihracatçı birliği yer alıyor. Çelik, demir ve demir dışı, doğal taşlar ve mermer, kimya, elektrik, mücevher bunun beş tanesi yapı malzemesi ile ilgili beş ihracatçı birliği Ankara'da ki Orta Doğu İhracatçılar Birliği çatısı altında sekiz ihracatçı birliği bir araya gelerek yapı kompleksi oluşturuyor.

Paris'te BATIMAT fuarı 1959'dan bu yana iki yılda bir gerçekleşiyor. Bu yıl 2 bin 600 firma katıldı. Dünyanın her yerinden 350 binin üzerinde Profesyonel ve kalifiye ziyaretçi sayısına her yıl 13 oranında yeni ziyaretçi katılıyor.

Yapı ve inşaat alanındaki son yeniliklerin sergilendiği BATIMAT, tüm dünyadan katılımcı firmalar, profesyoneller ve tüketiciler tarafından yeni bağlantılar sağlamak, geliştirilen son teknolojik ürünlerden, yenliklerden haberdar olmak için önemli olduğundan takip ediliyor.

Fuar yeni bina tasarımları, mimarideki son trendleri, yeni malzemeler, yapı ve inşaat malzemeleri ve iş makineleri ile yardımcı malzemeleri, yapı ekipmanları, çatı, kapı-pencere, kilit, bina iç konstrüksiyonu, yer kaplamaları ve duvar kaplamaları, parke, boya, sıhhi tesisat, seramik ve aydınlatma, yapı malzemeleri,teknolojileri, sektördeki uluslar arası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiriyor.

INTERCLIMA+ELEC ve İDEOBAİN ısıtma, soğutma, havalandırma ve iklimlendirme konularında önemli fuarlarından. Fuarda ısıtma ve soğutma sistem ve elemanları, iklimlendirme, klima, havalandırma sistem ve ekipmanları, tesisat sistem ve elemanları, banyo, sıhhi tesisat ürünleri, yalıtım ürünleri ve yeni teknolojiler sergilenmekte.

Serdar Urfalılar Yapı Malzemeleri Komite Başkanı Misyonumuz ve görevimiz yapı ve malzemesi ihracatını artırmak. BATIMAT çatısı altında 60 firma var. 16 tanesi yapı komitesi çatısı altında milli katılım gerçekleştirdi. İki yıl sonra çok daha büyük bir katılımla burada olacağız. BATIMAT dünyanın ikinci en büyük yapı fuarı. Genelde AvrupaFransız ekolünden gelen Afrikalı firmaların,ziyaretçilerin geldiği bir yapı fuarı. Yapı Komitesinin görevi Türk yapı malzemesinin kalitesini ve gelirlerini, ihracatını tüm dünyada artırmak. Avrupa bizim için çok çok önemli. Türk yapı malzemesi ağırlıklaTürkiye olarak ihracatçılar Avrupa'ya olmasına rağmen Türk yapı malzemesi hala Ortadoğu, Körfez, Afrika, Türki Cumhuriyetleri bu bölgelerde çok güçlü bu gücümüzü biz daha ziyade Avrupa'ya yaymak istiyoruz. Çünkü artık Avrupalı üreticiler kalitesinde üretim yapıyoruz. Çıkan ürünlerimiz Avrupalı üreticiler kadar kaliteli fiyat performansına bakıldığı zaman Avrupa'ya göre çok çok daha düşük dedi.


Mail List

Lütfen a?a?ydaki formu doldurarak mail listimize üye olunuz.

Mail adresleri sadece Akademik Yn?aat datasynda tutulacak, Payla?ylmayacaktyr.

Twitter
İLETİşİM
  • Adres 1: İçerenköy Mah. Karaman Çiftlik Yolu. Özlü Apt. No: 42 Daire: 7 Ataşehir / İSTANBUL
  • Tel: +90 0216 576 64 10 
  • Email: info@traficlineturkiye.com
  • Pazartesi - Cuma: 9:00 am - 10:00 pm
    Cumartesi - Pazar: Kapalı
İletiŞim Formu

© 2014. «TraficLine». Her hakkı saklıdır.