Tel: +90 0216 576 64 10

  

DUYURU & HABERLER

Büyükşehir Belediyesi Yapex Fuarı'nda!

  • 25 Kasım 2015 Çarşamba

Van Büyükşehir Belediyesi, ÇEKÜL Vakfı işbirliği ve Tarihi Kentler Birliği'nin desteğiyle düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'na katıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi, ÇEKÜL Vakfı işbirliği ve Tarihi Kentler Birliği'nin desteğiyleAkdeniz Tanıtım tarafında Antalya'da düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'na katıldı. 'Koruma ve Yenileme' uzmanlık alanında da özel bir yeri olan ve kapsamında "Yapex Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma" konulu sergi alanı bulunan YAPEX'in bu yılki hedefi; uzman restorasyon uygulamacıları, yapı ustaları, teknik elemanlar ve yapısal/kentsel koruma-yenileme alanında proje yürüten yatırımcı kurumlara öncülük etmek. Fuarda yapısal koruma ve yenileme, doğal malzeme (ahşap, taş vb.) uygulamaları, restorasyon teknikleri gibi öncelikli ürünlerin yanı sıra; yapılarda fonksiyon değiştirme, eski yapılarda modernizasyon gibi uygulamalar konusunda da ziyaretçileri bilgilendirici ürün ve etkinliklerin yer aldığı fuar, yapı yenilemelerindeki iç mimari ve dekorasyon uygulamaları da fuarın önemli bir bölümünü oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı'na bağlı Tarihi Toplumsal ve Kültürel Miras Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı yayın ve broşürlerle katılım gerçekleştirilirken, fuar için ise, 'Kırsal Mirasıyla Van' başlıklı katalog da fuarda dağıtıldı. Fuar ziyaretçileri ile kent hakkında ve katılımcı belediyeler ile koruma ve yenileme kapsamında bilgi alışverişi sağlanırken, önümüzdeki dönemde Van'da koruma ve yenilemeler çerçevesinde edinilen bilgilerin uygulama alanları üzerine çalışmaların yapılması planlanacağı belirtildi.


Mail List

Lütfen a?a?ydaki formu doldurarak mail listimize üye olunuz.

Mail adresleri sadece Akademik Yn?aat datasynda tutulacak, Payla?ylmayacaktyr.

Twitter
İLETİşİM
  • Adres 1: İçerenköy Mah. Karaman Çiftlik Yolu. Özlü Apt. No: 42 Daire: 7 Ataşehir / İSTANBUL
  • Tel: +90 0216 576 64 10 
  • Email: info@traficlineturkiye.com
  • Pazartesi - Cuma: 9:00 am - 10:00 pm
    Cumartesi - Pazar: Kapalı
İletiŞim Formu

© 2014. «TraficLine». Her hakkı saklıdır.