Tel: +90 0216 576 64 10

  

DUYURU & HABERLER

Haber

  • 2 Kasım 2015 Pazartesi

Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

Adıyaman İlk Ulusal Fuarına Hazırlanıyor

 
Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Adıyaman ilk defa gerçekleştirilecek olan ulusal ihtisas fuarına ev sahipliği yapılacak. 19-22 Kasım tarihleri arasında Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan 1. Adıyaman İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı hazırlıkları tamamlanıyor. Adıyaman ekonomisinin önemli iki sektörü olan inşaat ve mobilya sektörü düzenlenecek olan fuarda bir araya geliyor.

Sektöre yön veren firmalar kendilerini tanıtmak için başka illere gitmeden kendi illerinde düzenlenecek olan ilk ihtisas fuarı ile kendilerini tanıtma imkanı bulacaklar.

Fuarın organizasyonu Medya Trend Fuar ve Organizasyon Genel Koordinatörü Mustafa Gül, Adıyaman'ın fuarlara yabancı bir il olduğunu belirterek, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın çabaları sonucunda Adıyaman'a Fuar ve Kongre Merkezi kazandırıldığını kaydetti.

Fuar ve Kongre Merkezi'nde ilk fuarı düzenleyecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirerek, "İnşaat ve mobilya sektörünü düzenleyeceğimiz ilk fuarda birlikte yapmak istememizdeki neden inşaat ve mobilya Adıyaman'daki birçok sektöre yön veren ve birlerini destekleyen iki önemli sektörler bunu avantaja dönüştürerek katılım ağını geniş tutmayı amaçladık. Yaklaşık 6 aydır bir ekip çalışması ile fuarın altyapısını oluşturduk. Platin Fuarcılığın yükleniciliğini yaptığı fuarımızın çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

19 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan fuarımız 22 Kasım Pazar günü akşam bitecek. Fuarımızın katılımcı profilini; Yapı Malzemeleri, Dış Cephe ve Çatı Kaplama, İzolasyon, Hazır Beton, Santrali, Peyzaj, Mutfak Sistemleri ve Aksesuarları, Yapı Kimyasalları, Nalburiye, Zemin Kaplama, Isıtma ve Soğutma Sistemleri, Su Tesisatı - Su Arıtma, Banyo - Seramik - Duşa kabin Ekipmanları, Ankastre - Endüstriyel Mutfak, Mermer - Doğal Taşlar, Prefabrik, Cam - Cam Balkon - Ayna, İç Dış Mekan Aydınlatma Sistemleri, Hırdavat, Kapı ve Pencere Sistemleri, Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri, Garaj Sistemleri, Güneş Paneli Sistemleri, İş Makineleri, Trafo Sistemleri, Jenaratör Sistemleri, Elektrik Sistemleri, Yangın Söndürme Sistemleri, Boya ve Ahşap Koruyucular, Güvenlik Ekipmanları, Duvar ve Döşeme Kaplamaları, Havuz Sistemleri ve Ekipmanları, Oyun Parkları, Emlak, Müteahhit, Yapsat, Orman Ürünleri, Halı - Zemin Döşeme, Okul Mobilyaları, Modern, Klasik, Eskitme ve Modüler Mobilya, Yemek ve Yatak Grupları, Koltuk Takımları, Sandalyeler ve Kanepeler, Bebek ve Genç Odaları, Mobilya Aksesuarları, Ofis Mobilya, Bahçe Mobilya, Kent Mobilyaları, Koltuk Takımları, Makam Takımları oluşturuyor.

65 firmanın katılımı ile gerçekleştireceğimiz Fuarımız stant kurulumları bir hafta önceden başladı. Organizasyon firması olarak bizi sevindiren en güzel olay, Adıyaman da ilk defa fuar düzenleniyor olmasına rağmen birçok firmamız özel tasarım stantlar ile fuara katılıyor. Fuara katılan firmalarımız hazırlıklarını bitirdi ve stantlarına yerleşmeye başladır. Umarım Adıyaman'da düzenlediğimiz bu fuar hem Adıyaman için hem de katılımcı firmalarımız için hayırlı olur" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN


Mail List

Lütfen a?a?ydaki formu doldurarak mail listimize üye olunuz.

Mail adresleri sadece Akademik Yn?aat datasynda tutulacak, Payla?ylmayacaktyr.

Twitter
İLETİşİM
  • Adres 1: İçerenköy Mah. Karaman Çiftlik Yolu. Özlü Apt. No: 42 Daire: 7 Ataşehir / İSTANBUL
  • Tel: +90 0216 576 64 10 
  • Email: info@traficlineturkiye.com
  • Pazartesi - Cuma: 9:00 am - 10:00 pm
    Cumartesi - Pazar: Kapalı
İletiŞim Formu

© 2014. «TraficLine». Her hakkı saklıdır.